9 Ağustos 2011 Salı

Altın fiyatları alıcılar ABD kredi derecelendirme düşüşe tepki gösterdi

Altın fiyatları alıcılar ABD kredi derecelendirme düşüşe tepki olarak, erken Pazartesi günü 1.700 $ bir ons üzerinde yükseldi. Altın bozdururken hakkında düşünüyorsanız, burada ilk önce bilmeniz gereken bazı şeyler var.

1. Bir ons altın takı, bir ons altın ile aynı değmez. Veya alaşımların - - saf altın yumuşak, diğer metaller olduğundan altın karat oylaması sonuçları takı yaparken sık sık eklenir. Yüksek karat altın büyük bir yüzdesi. Örneğin, yüzde 99.9-24k saf, 18k saf yüzde 75, yüzde 41,7 'si 14k saf kuaför yüzde 58,5, ve bu 10k kolej halkası.

2. Matematik daha da zorlaştırmak için, bir ons altının ons gerçek değildir, ama bir Troy ons 31 gram, 28 gram geleneksel bir ons olarak aynı değildir.

3. Altın fiyatı piyasalar dalgalanır. ABD ve diğer ülkelerde mevcut ekonomik belirsizlikler ile birçok yatırımcı altın sığınak arıyorlar. Değerli metaller için son piyasa fiyatları kontrol etmek için, kitco.com ziyaret edin.

4. Mücevher kutusu her şeyi satmak için dışarı fırlarken önce, manevi değeri genellikle piyasa değerini aştığı göz önünde bulundurun. Bir yadigarı bilezik muhtemelen size daha fazla değer eritiliyor bir kuyumcuya olacağını daha. Aynı şekilde, dekoratif mücevher taşları genellikle bu yüzden onları satmadan önce kaldırılır, erittirdiği takı değer katmak yoktur.

5. Altın için en iyi fiyata almak için çevresinde alışveriş. Çoğu finansal kararlar olduğu gibi, en az üç tahminleri elde etmek için her zaman iyi bir fikir - bir altın tarafa gidiyoruz, özellikle eğer. Şu anda altın almanın birçok yerel dükkanlar vardır. Bazı alanda yürüyüş mağaza Kohl Kullanıcı Alışveriş Plaza, Hazlet, New Jersey (Dün Restaurant yanında) Altın Alış Servis ve NJ Altın Alıcılar, Llyod Yol ShopRite Holmdel Elmas ve Takı Alım Satım, Ashford & Grace Güzel Kuyumcular. Rota 520 79 Marlboro Sarafina Kuyumcular.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder